Over ons

The Oil Company is een jong en dynamisch bedrijf. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de metaal verspaning m.b.t. koelvloeistoffen en gereedschappen. Deze combinatie maakt ons aanbod uniek. Vanuit onze kennis en kunde hebben we een kwalitatief hoogwaardige reeks producten kunnen samenstellen die volledig is afgestemd op de metaal verspanende industrie.

Wij weten uit ervaring wat u als gebruiker in de metaalindustrie nodig heeft. We streven naar een zo laag mogelijke prijs voor de meest hoogwaardige producten. We proberen zo efficiënt mogelijk om te gaan met beursdeelnames, gedrukte catalogi en flyers. Niet alleen uit milieu overwegingen (we streven naar papierloos werken) maar ook om de overheadkosten zo laag mogelijk te houden. Dat vertaalt zich in een scherpe prijs voor onze klanten, zonder bezorgkosten. Uw bestelling wordt gratis in heel Nederland bezorgd.

Ook op technisch vlak staan we u volledig terzijde. Indien gewenst zorgen we voor technische ondersteuning en ook de fabrikant staat gereed om de hoogst mogelijke service te verrichten.

Neem snel een kijkje in ons productaanbod

Heeft u vragen? Stuur ons een mail op sales@theoilcompany.nl

Webdevelopment by Oil4